Ugyanúgy, ahogy a ruhák esetében is, a körömlakkok divatszínei is változnak szezonról szezonra. Vannak alapárnyalatok, amiket bármelyik évszakban viselhetsz, de olyan tónusok is léteznek, amik egy bizonyos időszak tipikus színei. Összegyűjtöttük, melyek lesznek a tél legtrendibb körömlakkjai.

Téli divatszínek

A télhez hozzátartozik a jeges csillogás, ami a körmökön is visszaköszön. A csillámos lakkok fémszínekkel történő kombinálása a lehető legjobb választás egy téli köröm elkészítésénél. Ha nem szereted a csillogó körömlakkokat, önmagukban vagy mintaként is használhatod a fémszíneket.

Télen bekerülnek a fiókba a neonszínek és a rikító árnyalatok, helyüket a mélyebb tónusok veszik át. A piros körmök örökérvényűek, de a hideg évszakban még jobb, ha egy bordó lakkra esik a választásod. Sötét, mély színek közül még a barna és a kék is nagyon divatos lesz.

Akkor is találhatsz neked való körömlakkot, ha nem vagy oda a feltűnő vagy a sötét színekért. A nude – natúr – árnyalatú lakkok télen is népszerűek, akár rózsaszínes, akár bézs árnyalatot választasz. Kombinálhatod is őket, ha ombre körmöket készítesz.

A csillámló körömlakkok partikra, ünnepekre jöhetnek jól, a sötétebb színeknél pedig figyelj rá oda, hogy a körmöd harmonizáljon az öltözékeddel, kiegészítőiddel és a sminkeddel. A nude körömlakkok szinte mindenhez mennek, és remekül mintázhatók, variálhatók.

  • Megosztás:
hirdetés