Gyönyörű sminkek készültek a bolgár Glamour magazin számára, melyek újraértelmezik a klasszikus száj- és szemfestést. Nem gondoltuk eddig, hogy ennyi lehetőséget tartogat a tussal kihúzott cicaszem.

hirdetés

Amióta az Instagram önjelölt szépségszakértői formálják a sminktrendeket, egyre ritkábban találkozunk olyan ötletekkel, melyek szinte már művésziek, mégis könnyen hordható szintre emelhetőek. Kevesebb szó esik a valódi sminkmesterekről, akik láthatatlanul a háttérben azon munkálkodnak, hogy a sminkdivat ne csak a kontúrozásról és a műszempillákról szóljon.

Charlotte Willer, a Home Agency ügynökség szabadúszó make-up mestere elképesztően szép sminkeket állított össze a bolgár Glamour magazin novemberi kiadásához. Néhány klasszikus, sokak által kedvelt szem- és szájfestési módot vett alapul, mint amilyenek a csábító, vörös ajkak, valamint a szemhéjra biggyesztett, cicás tusvonalak. Igazán művészi, már-már grafikai megoldásokat alkalmazott a modell arcán, aki az idei trendeknek megfelelően világos porcelánbőrű és szeplős.

Ízlésesen ötvözte a minimalista hatású, geometrikus vonalakat a helyenként eltúlzott festékarányokkal, így igazán drámai hatást ért el anélkül, hogy elnehezítette volna az arcot. Ez a sminkkoncepció a rózsás bőrre épül, ami könnyed, friss és üde. A leheletnyi arcalapozás azonban merészebb pirosítókkal találkozik.

A matt és a vízfényű vörös rúzsokkal is érdekes optikai hatásokat ért el a sminkes, aki a vintage stílusú cicaszemsminket is megreformálta, és modern megvilágításba helyezte. Rég láttunk ilyen gyönyörű sminkfotókat, melyek előrevetítik a téli ünnepi szezon divatirányzatait. Charlotte Willer csak Chanel-termékeket használt a modell arcának előkészítéséhez, illetve kifestéséhez.

  • Megosztás:
hirdetés