Ha valaki inspirációra vágyik a következő hajvágáshoz, a legjobb amit tehet, ha végigböngészi a legmenőbb sztárok Instagramját, ahol biztosan találni remek ötleteket. Náluk jobban senki nem váltogatja gyakrabban a frizuráját, így ötleteléshez kiváló alapot nyújtanak.

Sztárfrizurák 2019-ből

Vannak köztük olyanok, akik gyakran és igen drasztikusan teszik mindezt, és akadnak köztük olyanok is, akik általában ugyanazt a fazont hordják, legfeljebb színében változtatnak rajta. Alább, hoztunk néhány példát mindkettőre, amik között klasszikus, örök divat és néhány vagányabb frizura is akad.

A Hazug csajok társaságának sztárja, Lucy Hale, már jó ideje bob fazonnal hódít, amit legszívesebben laza hullámos loknikba rendez.

Dua Lipa immár teljesen szőkére váltott, de a bob frizura maradt. Ez a verzió viszont egy picit vagányabb, tépett fazon, nem egyenes mint Lucy Hale haja.

Talán még Hollywood is csak második helyen áll Korea mellett, ha gyakori frizuraváltásról van szó. A Blackpink együttes Lisa-jának a haja abszolút befutó nálunk, imádjuk ezt a sűrű frufrus hajcsodát.

Emily Ratajkowski elöl lépcsőzetesre vágott hosszú haja is inspiráló, ami laza hullámokba rendezve nagyon dögös tud lenni.

Bella Hadid Met-gálás frizurája maga volt a tökély. Hiába rövid, elképesztően nőies.

Cara Delevigne ’70-es éveket idéző lob fazonját is eltudnánk képzelni magunknak.

Naomi Campell haja teljesen egy szintben van, amit nagyszerűen feldob, hogy csak a hajvégek vannak begöndörítve.

Candice Swanepoel laza lobja modern, mégis letisztult hatást kelt.

Kiemelt kép: Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés