Egy különlegesen szép és hibátlan bőr láttán az ember mindig elcsodálkozik, és kíváncsivá válik, hogy mi az illető titka, hogyan csinálja.

hirdetés

Ez történt a minap is, amikor Michele Manteaw a Redditen posztolt magáról két szelfit. A képeken egy fényes sminket mutatott be sötét bőrön, de a felhasználók kevésbé törődtek a make-upjával. Legtöbbjüket inkább a makulátlan, sima arcbőrének látványa nyűgözte le, és a poszt nagyon gyorsan elterjedt az interneten.

Hamarosan fény derült rá, hogy a fiatal nő egy szépségblogger, aki az Instagramra és a YouTube-ra is rendszeresen posztol. Olyan sokan kérdezték a bőrápolási rutinjáról, hogy a kommentekben el is árulta, mit használ napi szinten: arctisztító kefét, mélytisztító arctonikot, szilárd hidratáló testápolót és 60 faktoros fényvédőt.

Természetesen voltak olyanok is, akik azzal vádolták, hogy a szép bőre mindössze a filtereknek és a retusálásnak köszönhető, de hamar kiderült, hogy nincs igazuk. A MelaninMichie felhasználónevet használó blogger ugyanis a YouTube-ra feltöltött videóiban is pontosan ugyanúgy néz ki, mint a fotóin – nézd csak!

  • Megosztás:
hirdetés