Hála a jó Istennek, a szempilláimmal sosem volt gondom, kellőképpen hosszúak és íveltek, így aztán remekül lehet rajtuk tesztelni bármilyen spirált, mert van hely arra, hogy megmutatkozzanak a problémák, és szeretem is hangsúlyozni őket.

Bevallom, kedvelem a jól bevált darabokat, évekig a Clinique High Impact Mascaráját használtam, melyben nem volt semmi extra, de azt remekül hozta. A

legtöbb spirállal az a bajom, hogy nagyon összeragasztják a pillákat, és az extra keféket sem mindig könnyű használni, pedig gyakorlott sminkelő vagyok.

Sárga újdonság

Az Avon lepett meg legújabb spiráljával, a SuperExtend Extreme spirállal, mely az ígéret szerint 87%-kal hosszabb pillákat eredményez. Néha elgondolkodom, hogy vajon ezeket, egy, hogyan számolják ki, kettő, végiggondolják-e, hogy mekkora is lesz úgy a pilla. Szerintem nem.

A fóliát lefejtve sárga tubust találok, ami jó, mert sokkal egyszerűbb előhalászni a táska mélyéről, ha világít. Amikor kibontottam, azt hittem, rosszul látok, apró fekete szőrdarabkák ültek meg a kefén, azonban rájöttem, hogy ezek festékdarabok, és valamilyen titokzatos oknál fogva már odabent nekiállnak hosszabbítani a szálakat.

A kefe műanyag, két oldalt, ha szemből nézzük, nyomott. Sajnos nem értek a kefeanatómiához, nekem a klasszikus vált be, de biztos mindennek megvan az értelme.

Felkenve a szempillafesték valóban hosszabbít, nem is kicsit. A pillákat egészen a végükig rendesen megfesti, ez az alsó pillasoron látszódott még jobban, így annak, akinek rövidek, melegen ajánlom az Avon újdonságát. Könnyen le lehet mosni, nem nagyon morzsálódik a szem alá, és egész baráti ára van, akciósan 1139 forint, egyébként pedig 2340.

  • Megosztás:
hirdetés