Nem létezik fix recept a szem alatti sötét karikák eltüntetésére, mindenkinek más válik be a puffadt, esetleg vizenyős szemek esetén. Ugyanakkor próbálkozni lehet, és folyamatosan kell is: most például egy olyan csodaszert mutatunk, ami az aloe nyugtató és az uborka hidratáló hatását ötvözi.

A keverék elkészítése nem több tíz percnél, így akár egy kevésbé sietős reggelen is összedobhatod, de, ha előre elkészíted, három hónapig nem lesz rá gondod, és mindig kéznél lesz.

Szem alatti karikák ellen

Hozzávalók:

  • 1-2 aloe vera levél
  • fél uborka

Az uborkát vágd kisebb darabokra, majd turmixold össze annyira, hogy teljesen folyékony állagot kapjon. Ezután szűrd le, hogy csak a leve maradjon meg, majd tedd félre. Az aloe vera leveleiből sajtold ki a gélt, majd keverd hozzá az uborka levéhez, és habverővel verd egészen habosra.

Ezután töltsd át a keveréket egy tiszta üvegcsébe, és tedd hűtőbe. Minden használat előtt – célszerű reggel és este is bekenni vele a szem alatti részt – rázd fel a keveréket. Három hónapig áll el a házi szer, ezután célszerű újabb adagot készíteni.

  • Megosztás:
hirdetés