Bizonyos növényi olajok nagyon hasznosak a bőr és a haj számára, de sokan azért nem élvezik ezek áldásos tulajdonságait, mert nem szeretik az olaj textúráját, vagy mitesszerek, pattanások alakulnak ki náluk a használat után.

Ha te is azok közé tartozol, akiket ezek a tényezők tartanak vissza a természetes kencéktől, van egy jó hírünk: a száraz olajat neked találták ki.

A legújabb luxuskozmetikum

A száraz olaj egy sok összetevőből álló készítmény, mely ötvözi több növényi olaj és természetes anyag jótékony hatását, minden olyan mellékhatást mellőzve, mely a sima olajok használatakor fellép. Egyelőre még nem sok kozmetikai cégnek van ilyen terméke, és valódi luxuskozmetikumnak számít, de már nálunk is kapható, és bizonyos márkák a hatáshoz képest elég jó áron kínálják a terméket.

Használható haj- és bőrápolásra is, hidratál, feszessé, rugalmassá tesz, lassítja a bőröregedést, ránctalanít, és még a striákat is elhalványítja. Hamar beszívódik, helyén azonnal kellemes tapintású lesz a bőr, és, mivel nem képez zsíros réteget, a mitesszerektől és a pattanásoktól sem kell félned.

Évszaktól, bőr- és hajtípustól függetlenül bármikor használható, akár meglévő probléma, akár megelőzés, akár a bőr és a haj általános állapotának javítására. Érdemes körülnézni a kozmetikumokkal is foglalkozó webshopokban, ha kipróbálnád a hasznos kencét.

A legismertebb termékcsalád a Nuxe Huile Prodigieuse száraz olajok, ahol bőrápoló, többfunkciós, sőt, még csillámos változatot is találsz, de nálunk kaphatók még a Carita Fluide De Beaute és a Calypso száraz olajok is.

  • Megosztás:
hirdetés