Nem vagyok különösebben oda a napozásért, és nem is barnulok könnyen, ezért, ha kimarad a nyaralás, legfeljebb a karom és a lábfejem kap elfogadható nyári színt.

Hogy egy kicsit összhangba hozzam magam az évszak hangulatával, kipróbáltam a DM Sundance önbarnító kendőjét. Íme, a tapasztalatok.

Instant barnaság

A kis tasakban forgalmazott kendő három órán belül barnább bőrt ígér, aloevera-tartalma miatt pedig védi a bőrt a kiszáradástól, aminek különösen örültem, mert a lábam különösen száraz nyáron. A csomagban egy fehér, nedves kendő van, ami leginkább egy nagyobb méretű törlőkendőre hasonlít: ezzel kell egyenletesen áttörölni a bőrt, lehetőleg zuhanyozást és radírozást követően – én a hatékonyság érdekében betartottam ezt az utasítást.

Áttörölgettem tehát a bőrömet, a lábammal kezdve, a váll felé haladva, és közben azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem nehéz egyenletesen eloszlatni a folyadékot, amivel átitatták az anyagot, viszont a váll környékére már szárazabbnak tűnik a kendő, ezért érdemes egy kicsit jobban rányomni a bőrre. Használat után alaposan kezet kell mosni.

Az útmutatót követve megvártam, míg beszívódik, és csak utána öltöztem fel, majd kivártam a három órát, mielőtt jobban szemügyre vettem volna a bőröm. Már az első használat után határozottan barnábbnak tűntem, különösen a lábam, ami előtte szinte hófehér volt – és ezt nem csak én láttam, egy külső szemlélő is megjegyezte. Ezért néhány nap múlva egy második kendőt is elhasználtam, ekkor pedig még erőteljesebben látszott az eredmény.

Nagy pozitívum, hogy a bőröm sem csíkos, sem foltos, sem sárgás nem lett, és, bár nem lettem csokibarna, mindenképpen szebb színem lett, mint előtte. Valószínűleg a nyáron még el fogok fogyasztani néhány ilyen kendőt, ami nem is túl nagy kiadás, egy csomag 260 forintba kerül.

  • Megosztás:
hirdetés