A Vogue idén is összeállította a 2013-as make up trendeket, melyek fő irányvonalát a metálos ragyogás és a színes ajkak adják. Nézd meg őket, és lesd el a technikákat!

Szem- és szájhangsúlyos sminkek

A ’70-es évek klasszikusa, azaz a fémszálas divat első hulláma már a 2012-es téli trendekben is helyet kapott, de úgy tűnik, hogy térhódítása tovább folytatódik a sminkpalettán is. A figyelemfelkeltő, ezüstösen és bronzosan csillogó, fémes árnyalatok mélységet adnak a tekintetnek, amit a fekete kontúr és a hosszú, sötétre festett szempillák még élettelibbé tesznek. Ennek diszkrétebb, egyszerűbb változatát nappal is viselheted, de éjszakára kötelező az erős festés, ahogyan azt a legnagyobb divatházak modelljei, azaz a Chanel és a Gucci mutatják.

A szezonban a lényeg a hangsúlyozáson van. Mindegy, hogy a szemedet vagy a szádat, de valamit ki kell emelned az arcodon. Ha a szádat választod, akkor a szemedre csak egy kis natúr festéket vigyél fel kevés szempillaspirállal, viszont a rúzsod árnyalatát válaszd ki a legélénkebb árnyalatok közül! A cukorkasmink legalább annyira nyerő választás lesz 2013-ban, mint a dögös, pirosra festett ajkak, ahogyan az a Giles és a Burberry Prorsum kifutóképeiről is látszik.

  • Megosztás:
hirdetés