Valószínűleg legalább egyszer már a te fejedben is megfordult, hogy szívesen belebújnál valamelyik Disney-hercegnő bőrébe. Mindez most valósággá válhat, ugyanis a Sephora limitált kiadású ünnepi smink- és parfümkollekciója Hamupipőke világába kalauzol. A termék szlogenje az, hogy mutasd meg a benned rejlő hercegnőt. Hát rajta, ne késlekedj!

Csillogó, télies színvilág

A parabénmentes, Éjféli óra nevet viselő szemhéjárnyaló sminkpaletta segítségével csillogó, füstös szemeket varázsolhatsz magadnak, mielőtt éjfélt ütne az óra. A tökéletes kivitelezéshez a zsebórának álcázott kompakt tükör segít.

A kollekció másik sminkpalettájának színvilága a Disney-meséből származik. Itt elsősorban a letisztult, hideg pasztellárnyalatok dominálnak, ahogyan a Holdfényes csók rúzs-szett színvilága is a visszafogott, légies szépséget képviseli.

A széria körömlakkjai szintén ezt a mesevilágot egészítik ki metálos és csillogó textúrájukkal.

A kollekciót a Swarovski ihletésű üvegbe rejtett, Ez a szerelem nevet viselő parfümök teszik tökéletessé, köszönhetően a friss és erős, téli illatok egyvelegének. A pluméria, könnyező jácint, tubarózsa, jázmin, pézsma és szilva kifinomult keveréke bármelyik herceget megbabonázza.

  • Megosztás:
hirdetés