Cikkünk a Schwarzkopf Gliss támogatásával jött létre.

A Schwarzkopf Gliss For Every You eseményén jártunk, amelyen megismerhettük a márka átalakult arculatát, és azt is megtudtuk, hogyan nyújtanak segítséget a hajápolás terén a megújult, még hatékonyabb termékcsaládok.

hirdetés

Mit jelent számodra a gyönyörű haj? Fényesebb, dúsabb, ápoltabb, kezelhetőbb, hidratáltabb vagy erősebb frizurát, ami pozitívan hat az önbizalmadra? A Schwarzkopf 125 éve törődik a hajunkkal és támogatja a magabiztosságunkat, így jól tudja, milyen kihívást jelenthetnek a zsíros hajtövek, a száraz hajvégek, a megfakult, sérült, töredezett, esetleg szálló tincsek.

Kép: Schwarzkopf Gliss.

 

Olykor különösebb probléma sem kell ahhoz, hogy fejtörést okozzon a szálak megfelelő ápolása, hiszen rengeteg hatóanyaggal találkozhatunk nap mint nap a piacon, a széles kínálat pedig sok esetben megnehezíti azok dolgát, akik tudatosan szeretnének válogatni a termékek közül, a hajtípusuknak, valamint a tincseik általános vagy speciális igényeinek megfelelően.

Megújult formában jelentkezik a Schwarzkopf Gliss, a hajápolás szakértője

A Schwarzkopf megújult termékcsaládokkal és a hajápolók intenzitását mutató ápolási skálával nyújt támogatást a tudatos hajápolás terén, hiszen nemcsak hatékonyabb, innovatív formulák születtek, hanem úgymond egy ápolási erősséget mutató számskála segít megtalálni azokat a termékeket, amelyek a haj állapotához és igényeihez mérten nyújtanak kellő gondoskodást.

Minden új Gliss terméken fel van tüntetve az ápolási skála, amely egytől háromig jelzi, hogy kevésbé igénybe vett vagy kifejezetten sérült hajra ajánlott az adott készítmény. A termékcsaládokon belül akadnak egyes, kettes és hármas ápolási erősségű formulák, melyek a besorolásuknak köszönhetően a haj igényeihez mérten, célzottan alkalmazhatók.

Mit jeleznek a számok?

 • Az 1-es jelölés a gyengéd ápolást jelenti, vékony szálú, lelapuló és normál hajra, elnehezítés nélkül.
 • A 2-es jelölés a közepes erősségű ápolásra utal, ebben a kategóriában a tápláló összetevők kiegyensúlyozott összetétele a száraz, töredezett és fakó hajnak nyújt megfelelő gondoskodást.
 • A 3-as jelölés a mélyreható ápolást jelzi, amely magas teljesítményű összetevőkkel javítja az erősen sérült és/vagy festett, szőkített haj szerkezetét.

Kép: Schwarzkopf Gliss.

For every you – mert mindenki kezelhetőbb, ápoltabb hajra vágyik

Ahogy a márka új FOR EVERY YOU szlogenje sugallja, az új Schwarzkopf mindenkinek szól, azoknak is, akik gyakran küzdenek különféle hajproblémákkal és a tincsek regenerálását tűzik ki célul, és azoknak is, akik egyáltalán nem, de szeretnék megóvni frizurájuk szépségét és épségét, amihez éppúgy támogatást adnak a megújult termékcsaládok.

A Schwarzkopf esernyőmárka és Gliss almárkája a hajápolás szakértőjeként olyan hatékony és innovatív hajápolási termékeket kínál, amelyek a különböző hajtípusok igényeinek megfelelően lettek kifejlesztve és célzottan a haj erősítését és regenerálását szolgálják.

A rendezvényen három fő termékcsaláddal ismerkedhettünk meg:

 • A Supreme Length könnyed, 1-es erősségű hajápoló formulái a hosszú haj igényeit igyekeznek kiszolgálni, a regenerálásra, a védelemre és az erősítésre koncentrálva. Ám azok számára is jól jöhet, akik hosszabb, erősebb hajra áhítoznak. A család tagjai biotinkomplex formulával és bazsarózsával támogatják a haj rugalmas tartását, emellett védelmet nyújtanak a sérülésekre hajlamos, hosszú haj számára. A zsíros tövek, száraz hajvégek ápolására is tökéletesen alkalmasak.
 • Az Oil Nutritive termékvonal 2-es erősségű ápolást nyújt és a száraz, sérült haj táplálására, erősítésére, valamint a töredezett szálak helyreállítására helyez nagy hangsúlyt. Ugyanakkor a szálak hidratáltságát is segít megőrizni szépítő és ápoló olajaival, marulaolajjal és olajsavval.
 • Az Ultimate Repair termékcsalád 3-as erősségű, intenzív ápolást nyújtó tagjai az erősen sérült hajszerkezet helyreállítását, a sérülések kijavítását tűzték ki célul. Formulájuk feketegyöngy-kivonatot és folyékony keratint tartalmaz, melyek hatékonyságukkal kiállják a próbát!

Kép: Schwarzkopf Gliss.

 

A portfólióban megtalálható termékekkel kialakítható a teljes körű hajápolási rutin:

 • sampon
 • hajbalzsam
 • 7 másodperc alatt ható hajpakolások
 • Express Repair nem kiöblítendő balzsam
 • tégelyes, többfunkciós hajmaszkok
 • hajvégápolók és hajolajak
 • Night Elixír éjszakai hajpakolások

A legtöbb megújult, intenzíven ápoló és regeneráló Gliss formulába belekerült a HAPTIQ rendszer, ami a hajszálak belsejében és felületén egyaránt kifejti hatását. A Schwarzkopf által kifejlesztett technológia úgy működik, hogy mikrokötéseket hoz létre a haj belsejében, ugyanakkor védőréteget biztosít a szálak külső részén, ezáltal megakadályozza a kutikulák felhasadását és a nedvesség elvesztését. Az UV-sugárzás, szmog, gyakori hajfestés vagy magas hőhatás következtében károsodott haj teljesen megújul.

A Schwarzkopf Gliss hajápoló termékeit itt találod.

A márka exkluzív eseményen fedte fel új arculatát

Az új Schwarzkopf nemzetközi kampányát és szakértelmét különleges nők Kreatív Kollektívája képviseli: Diane Kruger, Ana Ivanović, Alli Neumann, Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes és Swantje Paulina.

A Schwarzkopf Gliss magyarországi For Every You eseménye megteremtette a tökéletes atmoszférát, hogy mi, nők időt töltve egymással támogassuk, inspiráljuk és buzdítsuk egymást.

Karsai Mariann és Nagy Vivien márkamenedzserek a sajtó képviselői előtt mutatták be a brand hivatalos magyarországi nagyköveteit, Szabados Ágnest és Molnár Zengőt.

Emellett exkluzív bejelentést tettek a következő sajtóesemény kapcsán is, amely június 6-án zajlik a Next Top Model Hungary villában, ugyanis a NTMH műsor győztesével való együttműködés keretében a Schwarzkopf Gliss márka számos nagy dobással készül az eredményhirdetést követően!

Kép: Schwarzkopf Gliss.

 

Az est műsorvezetője, Peller Mariann beszélgetőpartnere volt továbbá Szak Zsuzsanna, a Henkel Consumer Brands General Managere, illetve Kiss Virág fitneszvilágbajnok is. Az illatok hajápolásban betöltött szerepének fontosságáról Mándics Anna parfümőr beszélt.

A műsor zárásában egy igazán izgalmas Taft Modell Tour elevenedett meg, ahol a stáb – Kiss Márk stylist, Pető Detti sminkoktató és Zsekov Kati oktató fodrász – hét modellen, köztük Molnár Zengőn mutatta be a legszebb és legkülönfélébb frizurák által ihletett csodás megjelenést. A színpadi elemek után hajvizsgálaton, egyéni hajápolási terméktanácsadáson és egyedi hajtű készítésén vehettünk részt a vendégekkel együtt, valamint megismerhettük a Taft és Gliss termékeket alkotó illatokat.

 

Az eseményt egy kellemes partival zártuk, ahol Willcox szolgáltatta a zenét. A színek jegyében pedig Chef Live Station vacsorával, cukrászmester által megálmodott édességekkel, a Schwarzkopf inspirálta koktélokkal és megannyi izgalmas aktivitással kedveskedtek a résztvevők számára.

Az új arculat számunkra azt tükrözi, hogy a Schwarzkopf 125 éves fennállása során folyamatosan fejlődik és megújul, figyelembe véve a modern nők igényeit, vágyait és motivációit.

Képek: Schwarzkopf Gliss.

 • Megosztás:
hirdetés