A rövid frizura nagyon divatos, de előfordulhat, hogy levágattad, és nem tetszik az eredmény. Ilyenkor egy örökkévalóságnak tűnhet, mire újra megnő a hajad.

Adunk néhány tippet, amivel megkönnyítheted a várakozás folyamatát, és addig is elégedett lehetsz a frizuráddal, amíg a tincsek nem söprik újra a válladat.

Konzultálj a fodrászoddal!

Lehet, hogy a növekedés alatt gyakrabban kell majd fodrászhoz járnod, hogy rendszeresen megigazítsa a frizurád, így az akkor is szép lesz, amikor már nem rövid, de még nem is hosszú. Ha nagyon nem tetszik a rövid haj, próbáljatok ki egy másik fazont vagy színt, ez az időszak a kísérletezésről is szólhat!

Gyorsítsd fel a növekedést!

Rövidítsd le a szenvedés időszakát: ápold rendszeresen a hajad, és fogyassz sok olyan ételt, ami megsürgeti a fürtök növekedését! Korábbi cikkünkben megtudhatod, milyen táplálékok lesznek ebben segítségedre, ide kattintva pedig még több tippet kaphatsz, ami felgyorsítja a folyamatot.

Variáld a frizurákat!

Tévhit, hogy a rövid hajjal nem lehet semmit kezdeni, ebből is lehet kreatív és mutatós frizurákat készíteni. Sokat dob rajta például, ha hajpántot teszel bele, amit akár saját kezűleg is elkészíthetsz. Még kontynak tűnő frizurát is varázsolhatsz a rövid hajból, amelyhez ezen a linken találsz részletes útmutatót.

  • Megosztás:
hirdetés