Nincs különösebb problémám az arcbőrömmel, az alapozót mindössze a kis egyenetlenségek és az apró színeltérések korrigálására használom, ezért nem is szeretek túl sokat költeni rá. Van egy kedvencem, de időnként ezt is túl drágának ítélem, ezért megesik, hogy az olcsóbb kategóriában keresgélek hasonló alternatívát. Egy ilyen alkalommal találtam rá a Rival de Loop RdeL Young Skin Optimizer Alapozójára a Rossmannban, amit 30 ml-es kiszerelésben árulnak, és 999 forintba kerül.

Szimpatikus volt, hogy mattító és bőrjavító hatást ígér a címke, és a fényvédő képesség is elnyerte a tetszésem, ezért megvettem. Körülbelül három hónapja használom heti két-három alkalommal, és határozott pozitívum, hogy nem kell belőle sok, viszont jól fed, ezért még nagyjából a fele megvan. A tartóssággal kapcsolatban azonban kevésbé jó tapasztalataim vannak.

Néhány óra alatt teljesen eltűnik a bőrömről, átütnek az egyenetlenségek, és annak ellenére, hogy állítólag mattít, már a felkenéskor is fénylik tőle az arcom, és ez az idő múlásával csak fokozódik, pedig egyébként nem zsíros a bőröm. Ez matt púder használatával viszonylag jól ellensúlyozható, de pár óránál így sem tart tovább az eredmény.

Az alapozó állaga el van találva, nem túl híg, de nem is túl sűrű, így nagyon könnyű vele dolgozni, ecsettel és szivaccsal is maradéktalanul és foltmentesen el lehet oszlatni. Nincs kimondottan kellemes illata, de nem is rossz, inkább semleges, gyorsan megszokható. Összességében nem tartom a legjobb vételemnek, és nem valószínű, hogy a közeljövőben újravásárolom, de elhasználom, és az ezer forintot reálisnak tartom érte.

  • Megosztás:
hirdetés