A piros körömlakk szinte mindig beválik, hiszen nőies és igazán klasszikus, mindegy, hogy milyen a szetted, nem nagyon nyúlhatsz mellé vele. Mivel jolly jokernek számít, egy idő után az ember unhatja. Ezért összeválogattunk néhány ötletet, hogy mire cserélheted, ha a színvilágtól nem szeretnél olyan nagyon eltávolodni, mégis újdonságra vágysz.

Pirosas lakkok másképp

Játszhatsz a színekkel, árnyalatokkal, de a szuper körömlakkoknak köszönhetően a textúrákkal is.

Próbáld ki a homoklakkot vagy kristálylakkot, melyik gyártó épp minek nevezi. Játszhatsz azzal, hogy némelyiket átlátszó lakkal átkened, így van, amelyik fényes lesz.

Az ombre lakk nem új divat, de próbáld ki, hogy milyen, ha matt finish-sel fejezed be. Szerintünk elegáns és nagyon látványos.

Ha nincs kedved a körmeiddel foglalkozni, de már unod a pirosat, akkor ősszel válts át egy csodaszép, kevés kékes beütéssel bíró, bogyószínű lakkra.

Visszatérve a matt lakkra, ha nem tartod elég ügyesnek magad az ombréhoz, akkor használj csillámos lakkot. Csak a körmök végét fesd be vele, ehhez nem kell kézügyesség, majd, ha megszáradt, jöhet a mattító lakk. Egészen különleges hangulata lesz így a csillámoknak és a szőlőszín lakknak.

  • Megosztás:
hirdetés