A rózsaszín sminkről leginkább a Barbie baba jut eszünkbe, de jó stílusérzékkel a pink árnyalatokat is lehet úgy használni, hogy a végeredmény olyan kifinomult legyen, akár egy magazin címlapján.

A harsány, illetve a vibrálóan üde szemsmink között óriási nagy a különbség, és tény, hogy az élénk rózsaszín tónusokkal nagyon könnyű túlzásba esni. Ám a jól eltalált, pink árnyalatokkal rétegelt, füstös szemhéjárnyalás nemcsak öltözteti viselőjét, hanem megnyitja a tekintetet, felpezsdíti az arcbőrt, és lágyabbá teszi a vonásokat.

A pink szemhéjpúderek a zöld, a mézbarna és a kék szeműeknek állnak a legjobban. A rózsás, szeplős arcon észbontóan mutatnak, de nagyobb körültekintéssel a porcelánfehér és a sárgás, bézs tónusú bőrön is alkalmazhatóak. Ilyenkor érdemes a színtípusnak megfelelően megválasztani a rózsaszín árnyalatokat, melyek lehetnek barackosak, meleg vagy hideg hatásúak, esetleg fuksziába hajlók.

Az alábbi videó segítséget nyújt ahhoz, hogy használd a pink szemhéjpalettát, és milyen alapsminkkel mutat jól ez a fajta, vibráló szemfestés. Ha jól követed a blogger tanácsait, egy szupernőies sminket nyerhetsz, mely minden buliban megállja a helyét. Ha nincs kedved a klasszikus, csillogó szilveszteri make-up trendeket követni, ezzel a rendhagyó szemhéjárnyalással nemcsak figyelemfelkeltővé, hanem frissebbé is varázsolhatod a megjelenésed.

  • Megosztás:
hirdetés