Szeretem a Paula’s Choice termékeit, mert a márka nagyon ügyel arra, hogy ne marketing hablattyal, épp csak kitalált formulákkal adja el a termékeit, hanem a tudományra alapozva. Épp ezért a krémeik, lemosóik nem illatosak, hiszen az sok ember bőrét irritálja, hiába adja el nagyon jól a terméket egy finom aroma. Örömmel próbáltam ki a legújabb, hyaluronos szérumukat, a Resist Hyaluronic Acid Boostert.

Hyaluronsav öregedés ellen

A hyaluronsav egy poliszacharid, ami nagyban növeli a sejtek vízfelvevő képességét, ezáltal pedig remekül hidratál. A Paula’s Choice azt ígéri, hogy csökkennek a ráncok, illetve finomabb vonalakká válnak, a bőr feltöltődik a booster használatával. A booster tulajdonképpen egy szérum, amivel a megszokott krémeket lehet felturbózni.

Sajnos nekem csalódás volt, mert, bár jól hidratál, aki odafigyel a bőrére, és nem ken rá olyasmit, ami szárítja – mint ahogyan én sem -, annál nagy valószínűséggel elmarad a hatás. A ráncok annál csökkenhetnek, akinek vízhiányos a bőre, a feltöltést sem tapasztaltam, bármit is jelentsen ez. Nekem a kis pipetta sem tűnt praktikusnak, nehezen szívta fel a félzselé állagú boostert.

A fényvédős nappali arckrémemmel pedig sehogy sem jöttek ki. Volt, hogy belekevertem, volt, hogy alá, volt, hogy fölé, megvártam, hogy a szérumot beszívja a bőröm, máskor meg a még nedves bőrre vittem fel a nappali krémet, de minden esetben a végeredmény az volt, hogy a nappali krém összeállt kis kukacokba a bőrön. Így aztán egy idő után csak este használtam.

Tévedés ne essék, nem egy rossz termékről van szó, hidratál, nyár után jót is tehet annak, akinek vízhiánnyal küzd a bőre, meg persze másnak is, de csodát ne várjunk. Márpedig egy 16 ezer forintos terméktől az ember olyasmire számít.

  • Megosztás:
hirdetés