A színésznő összefogott az egyik leghíresebb szépségbloggerrel, hogy egy közös videón bemutassák, milyen varázserővel bír egy jól elkészített smink.

Drew Barrymore sosem tett úgy, mintha sminkkel az arcán született volna. Ő tényleg az a bájos szomszédlány típus, aki a legnagyobb nyugalommal tesz fel magáról olyan képeket az internetre, melyeken natúr, festetlen bőrrel szerepel. Kényelemből és praktikumból a szabadidejében nem mindig sminkel, ám színésznőként gyakran kell a legjobb formáját hoznia, amihez elengedhetetlen kellékek a dekorkozmetikumok.

Drew Barrymore-nak egyébként abszolút nincs ellenére a sminkelés, mint minden nő, ő is jobban érzi magát attól, ha profin ki van festve az arca. Saját sminkmárkája, a Flower Beauty szintén azt bizonyítja, hogy valójában jó barátságban áll a szépítőszerekkel, ám azt is szívesen megmutatja, hogy milyen a valódi arca.

Szépségnagykövetként az őszinteséget tartja a legfontosabbnak, és szerinte az, amit a YouTube beauty-világából ismert, népszerű vlogger, Nikkie de Jager közvetít a követői felé, összhangban áll a saját elveivel.

Nikkie annak idején arra buzdította a bloggereket, hogy mutassák meg natúr, valódi arcukat, és azt, hogyan néznek ki egy igazán ütős, dögös sminkkel. A különbség elképesztően látványos volt, és mindenki számára átjött az üzenet, miszerint senki sem tökéletes, ám a jól használt smink önbizalmat adhat. Nem a rejtőzködés a cél, de kétségkívül, még a viselkedése, a tartása is megváltozik annak a nőnek, aki profi módon ki van festve.

A színésznő elmondása szerint régóta nyomon követi Nikkie munkásságát, mert a videói nagyon szimpatikusak számára. Most végre találkozhattak, és Drew nagy örömmel fogadta, hogy közös anyagot forgathat kedvencével. Abszolút Nikkie sminktudására bízta magát, hogy érzékeltessék, milyen sokat számít, ha az arc előnyös részeit kiemeli egy kis smink.

  • Megosztás:
hirdetés