Korábban nem használtam testradírt, de mostanában két olyan terméket is teszteltem, ami megszerettette velem a feleslegesnek hitt procedúrát.

Az egyikről itt olvashatsz, a másik pedig a Natics kókusz-citrom-nádcukor testradírja. A termék prémium minőségű, organikus gazdálkodásból származó világos nádcukorral, szűz kókuszvajjal, hidegen sajtolt szezám- és ligetszépeolajjal, citromillóolajjal és E-vitaminnal készült. Ezek intenzíven ápolják a bőrt, anélkül, hogy a hatást mesterséges anyagok befolyásolnák.

Minden formában imádom a kókuszt, úgyhogy a testradír használata nekem dupla élmény volt: nemcsak a bőrömnek tett jót, de az illata a hangulatomra is jótékonyan hatott. Bár nincs kifejezetten erős kókuszillata, inkább a citrusos hatás érvényesül, azért mégis kiérezni belőle az aromát.

A doboz szerint használat előtt meleg helyre kell helyezni a terméket, de a nyári melegben a kád szélén is elérte a megfelelő állagot. Lágy, körkörös mozdulatokkal kell eloszlatni a bőrön, majd leöblíteni. Én egy kicsit állni hagytam, mielőtt lemostam, hogy beszívódjanak az olajak, és zuhanyzás után tényleg olyan érzés volt, mintha testápolót használtam volna. Puha és hidratált lett a bőröm, ott is, ahol egyébként mindig száraz, például a könyökömnél.

Annyira gusztusosan néz ki a bőrradír, és olyan kellemes az illata, hogy többször éreztem használat közben, hogy legszívesebben megkóstolnám – ezt természetesen nem tettem meg, hiszen nem ehető. Könnyű vele dolgozni, viszont az arányokat már nehezebb eltalálni, az első pár alkalommal mindig többet vettem fel, mint amennyit kellett volna, és a felesleg a kádban landolt. Egy tojásnyi adag az egész testre elég.

Az arcomon is kipróbáltam, mert kíváncsi voltam, mit tesz a szemöldököm körül hámló bőrrel: a ligetszépeolaj és a kókuszolaj is enyhíti az ekcéma tüneteit. Néhány használat után a piros, száraz felület rendbe jött, de hamar kiderült, hogy ez csak rendszeres alkalmazás mellett marad így, másként néhány nap alatt visszatér a kellemetlenség.

A testradírt ide kattintva megrendelheted, a 250 grammos kiszerelés ára 4490 forint. Rendszeres, heti egy-két használat esetén ez nagyjából egy hónapig elég.

  • Megosztás:
hirdetés