Akár egy egyszerű hétköznapra, akár a farsangi mulatságra keresel sminktippeket, a Youtube-on egész biztosan százával találod a home made videókat az önjelölt sminkmesterektől.

Némelyikük csak nagyon lelkes, míg mások valóban hasznos tanácsokkal látnak el, és olyanok is vannak, akik már komoly rajongói táborral büszkélkedhetnek, és emberek tízezrei figyelik, mi a véleményük egy alapozóról, vagy hogyan sütik be a hajukat.

Tippek egy nyuszitól

Komolyan veszi a videoblogolást Michelle, vagy, ha Youtube-os felhasználóneve alapján ismered, Ricebunny vagy MichellePhan. Michelle a valódi életben is sminkmesterként dolgozik, és nem mellesleg a Lancome egyik szóvivője.

Céljául azt tűzte ki, hogy segítsen a nőknek egy kevésbé elismert művészet, a sminkelés által kifejezni önmagukat, illetve megtalálni belső szépségüket.

Míg a gyönyörű Michelle valóban hasznos és gyakorlatias tippeket ad hajsütésről, alapozókról, szemfestésről, és őszintén elmondja véleményét az általa kipróbált termékekről, ez a célkitűzés az, ami megkülönbözteti őt a többi Youtube-os sminkvideóstól: mivel valóban őszinte lelkesedéssel készíti a videókat, melyekben időnként a barátnői vagy éppen a macskái is feltűnnek, a mosolygós lányt nézni lelkileg is olyan üdítő, mintha egy jógaórán lennék, vagy a barátnőmmel beszélgetnék – cipőkről, arckrémekről vagy stílusirányzatokról.

  • Megosztás:
hirdetés