Nagy durranásnak ígérkezik a Procter&Gamble fejlesztése, ami automatikusan felismeri és elfedi a bőrhibákat.

hirdetés

Mi a közös a szépségápolási termékekben? Leginkább a ragyogó megjelenés ígérete azáltal, hogy egyenletesen elfedik a bőrhibákat, és a szinte ott sincs érzetét keltik. Ugyanakkor ez már nem pusztán a sminktermékek kiváltsága, mert egyre több cég kísérletezik hasonló technológiai újításokkal.

A legújabb üdvöske, az Opté Precision Skincare System a Procter&Gamble találmánya, mellyel első ízben a Las Vegas-i CES 2019 technológiai szakkiállításon találkozhatott a nagyérdemű. Méretét és alakját tekintve leginkább távirányítóra hasonlít, ám a készülék valójában egy nyomtató, amiben 120 egészen apró fúvóka felel a bőrhibák precíz korrigálásáért. A VentureBeat újságíróját lenyűgözte a kütyü:

Az eszközbe kamerát is szereltek, ami nonstop figyelemmel kíséri a bőr felszínét, és másodpercenként 200 képet készít róla. Használata roppant egyszerű: a feltérképezéshez végig kell húzni a bőrön, ha pedig bőrhibát talál, egyszerűen lefújja, et voilá! Volt hiba, nincs hiba.

A cég a részletekre is gondolt, és a kütyü mellé saját fejlesztésű szérumot is készített, az Opté Precisiont. Ezt a későbbiekben több árnyalatban is legyártják, hogy minden bőrtípushoz passzoljon. Bár az újdonságot a tervezett, 2020-as piacra kerülése előtt még jó pár kritériumnak meg kell feleltetni, a készülék használatával a jövőben jóval kevesebb korrektorra lehet szükség. A berendezés lényege dióhéjban az alábbi videón is szerepel:

 

 

  • Megosztás:
hirdetés