Amikor egy nő úgy dönt, hogy megválik hosszú tincseitől, az drasztikus változást jelent. Nem csoda, ha sokan félve szánják rá magukat, pedig az eredmény sokszor jobb, mint előtte.

A divatfotókon olyan jól áll a rövid haj a modellek fején, hogy könnyű engedni a csábításnak, és egy hirtelen ötlettől vezérelve gyorsan megszabadulni a hosszú tincsektől. Sokan azonban szinte rögtön megbánják a döntésüket, vagy azért, mert nem olyan fazont kaptak, amit vártak, esetleg nem úgy passzolt hozzájuk, ahogyan azt előzőleg elképzelték.

Így érthető, ha az elhatározást egyeseknél hosszas vacillálás, mérlegelés, kétségek előzik meg. A legtöbben attól félnek ilyenkor, hogy a hosszú hajukkal együtt a nőies kisugárzásukat is elveszítik, pedig egy jól megválasztott fazon esetében ez egyáltalán nem így van.

Az alábbi nők nem modellek, a hajukat sem mesterfodrász vette kezelésbe, mégis bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a drasztikus frizuraváltás nagyon jól is elsülhet, és csodásan átváltoztathatja az egész megjelenést. Nekik jól sikerült. Te belevágnál?

  • Megosztás:
hirdetés