Minden nőnek szüksége van egy olyan gyors, mégis hatékony sminktechnikára, ami a reggeli rohanásban is könnyen elkészíthető. Erre a célra ajánlunk most egy natúr makeup-variációt, ami a természetes megjelenésre helyezi a hangsúlyt, mégis kiemeli a vonásokat. Ráadásul tíz perc alatt kész!

Natúr smink lépésről lépésre

A bőrtípusodnak megfelelő BB-krémmel alapozd le az arcodat – használhatod hozzá nyugodtan az alapozóecsetet, hogy egyenletesebb legyen a krém fedése. Chloe a videóban két árnyalatot, egy világosabbat és közepesen sötétet használ összekeverve, hogy a bőrszínének megfelelő tónust kapjon. Mivel a BB-krém nem alapozó, fontos, hogy a még látható bőrhibákat korrektorral elfedd.

Rajzold át a szemöldököd a színeidhez illő árnyalatú szemöldökporral, hogy a tekinteted élesebb legyen, majd tüntesd el a szemed alatti karikákat egy világos színű, folyékony korrektorral.

Chloe a videóban folyékony pirosítót használ, kizárólag az almácskáira, hogy természetesnek hasson a pír. Ha nincs otthon ilyen jellegű kenceficéd, akkor óvatosan az ujjbegyeddel oszlasd el az orcáidon a por alapú pirosítót. Az viszont fontos, hogy az arccsontodnak mélységet és élt adj, ezt egy bronzosítóval tudod elérni.

A szemednek szintén szüksége van egy kis mélységre, ezt egy világosbarna szemceruza finom kontúrjával tudod megrajzolni a szemgolyód külső részén, amit aztán egy applikátorral óvatosan el kell maszatolni. Ha ezzel megvagy, használj szempillaspirált, hogy kiemeld a tekintetedet. Végül a szádat rajzold körbe natúr szájkontúrceruzával, hogy az ajkaid teltebbnek tűnjenek.

  • Megosztás:
hirdetés