A kifutók mögött megbúvó profi sminkmesterek minden évben lefektetik a sminktrendeket, amelyek vagy bejönnek, vagy nem, a nagyközönség számára.

A hétköznapi, józan eszű embernek sokszor meghökkentő irányzatok aztán elindulnak útjukon, és általában csak azok maradnak meg a köztudatban, melyek könnyedén beültethetők a mindennapokba. Most azonban egy kifejezetten extravagáns sminkelési mód kapott szárnyra, mely úgy tűnik, nemcsak fotókon és erős reflektorfényben mutat jól.

A pirosító bombának elnevezett trend nagyot szólt, és tényleg berobbant a köztudatba, az interneten már számos követője akad. A divatbloggerek szinte azonnal ráharaptak a sminkelésnek ennek a válfajára, melynek egyetlen elve van: pirosítót mindenhová az arcon! Az erősebb tónusokat alkalmazó verziók tényleg úgy festenek, mintha a kifestett arc közelében felrobbant volna egy pirosító bomba. Az új divathullám szerint pirosító kerülhet a homlokra, a halántékra, az orra, az arccsontra, a fél arcra, az állra és a szemhéjakra is. Mindez persze egyszerre brutális látványt nyújtana, ezért sminkelés előtt nem árt kiválasztani három-négy területet, ahová picit harsányabban vagy éppen alig láthatóan felpakoljuk a pirosítót.

  • Megosztás:
hirdetés