Ebben a videóban minden benne van lépésről lépésre, hogyan kell tökéletes, üde sminket készíteni, mely felfrissíti a bőrt, és megemeli az arckontúrokat. A sminkmester minden profi, fiatalító trükköt elárul.

Például azt, hogy érdemes a mimikai pontokra helyezni a highlightert, méghozzá úgy, hogy a szemöldök és a szemhéj területeit optikailag felfelé húzza. Ezt úgy érheted el a legkönnyebben, ha magas fényű, gyöngyházas vagy enyhén csillogó highlightert használsz az említett arckörnyéken, és a videóban látott módon, felfelé haladsz a világosítással.

Ezután bronzos púderrel rajzold be a kontúrokat a felvételen látható módszerrel. Az üde hatás kedvéért lehetőleg folyékony állagú, rózsa árnyalatú arcpirosítót használj. Ez csodásan felfrissíti a bőrt. A szemhéjak és az ajkak professzionális kifestéséhez is könnyen követhető útmutatót ad a sminkes. Minden azon múlik, hová kerülnek a világos és árnyékos pigmentek. A tartós szemfestés érdekében használj primert a szemhéjakon, így az apróbb ráncokban nem ül meg a szemhéjpúder. Ha pontosan követed a tanácsokat, az arckontúrjaid feszesebbnek fognak tűnni, az apró, mimikai ráncaid egészen elhalványodnak, a tekinteted pedig ragyogóbb lesz, mint valaha.

  • Megosztás:
hirdetés