Nemcsak ránctalanító krémekkel vagy kozmetikai beavatkozásokkal érheted el és őrizheted meg a fiatalos külsőt.

Sokkal hétköznapibb dolgok is számítanak a látszólagos korod meghatározásánál: az alábbi dolgok mind idősebbnek mutatnak!

Túl sok ékszer

A feltűnő, túldíszített fülbevalók, a vastag nyakláncok, az óriási gyűrűk és a karkötők hada mind-mind öregítenek, különösen akkor, ha egyszerre viseled őket. Néhány kicsi, finom és ízléses kiegészítő viselésével sokkal többet tehetsz a fiatalos külsőért, mint sok nagy és feltűnő ékszerrel.

Erős szemöldök

A divatos szemöldökvastagság sokat változott az elmúlt évek során: a cérnavékonytól eljutottunk a hangsúlyos, kisujjnyi vonalig. Ennek ellenére nem ajánlott túl erősen kihúzni a szemöldöködet, főleg akkor, ha egyébként is erős vagy sötét a színe: törekedj rá, hogy éppen csak megtámaszd az eredeti ívét, és finoman korrigáld az egyenetlenségeket, ugyanolyan színű festékkel, mint a szálak.

Az alsó pillák kiemelése

Míg a felső szempillák spirálozása gyönyörűen kinyitja és kiemeli a tekintetet, az alsó pillákra felvitt festék fáradtabbnak mutatja a szemet, kiemeli a szem alatti karikákat és a szem körüli ráncokat. Ezért érdemes a szempillaspirált csak felül használni, alul pedig legfeljebb színtelen festékkel válaszd el a szálakat!

  • Megosztás:
hirdetés