Meghan Markle és Kim Kardashian neve ritkán merül fel ugyanabban a témában, hiszen munkásságukban nem sok az átfedés.

hirdetés

Ám a két híresség alapvető külső adottságai nagyon hasonlóak, még ha egyikük a plasztikával igencsak át is alakította a természetes formáit. Az viszont nem változott, hogy mindkettőjük haja és szeme sötétbarna, bőrük pedig kreol típusú. Talán éppen ezért hasonló a bőrápolási rutinjuk alapja is, amit mindketten szépségük egyik fő titkaként tartanak számon.

Rizsporral a szép bőrért

Kim Kardashian sminkese nemrégiben elárulta, hogy a valóságshow-sztár vízbázisú, rizspor alapú arcradírt használ, melyről kiderült, hogy Harry herceg feleségének is ez a nagy kedvence. A természetes, finom szemcsék ugyanis gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket és minden oda nem illő dolgot, B-, C- és E-vitamin-, valamint ásványi anyag- és aminosav-tartalma miatt pedig valódi varázsszerként hat a bőrre.

Ha szeretnél házilag hasonló kenceficét készíteni, két teáskanál bio rizsporhoz vagy ugyanennyi rizsliszthez adj fél teáskanál mézet, egy teáskanál vizet és két teáskanál hideg tejet, alaposan keverd össze, majd gyengéden dörzsöld át vele a megtisztított arcbőrt. Alaposan öblítsd le, végül használd a kedvenc hidratáló krémedet!

Fotók: Getty Images/TIME/Larry Busacca; Getty Images/Indigo/Max Mumby.

  • Megosztás:
hirdetés