Mivel egyre több dolgot kell otthon, magunknak megoldani, nem rossz, ha tud az ember néhány trükköt, amivel megkönnyítheti a helyzetét. Most a lenőtt gél lakk eltüntetésére mutatunk egy szuper tippet, ami időigényes ugyan, de bombabiztos.

Trükk a lenőtt gél lakk eltüntetésére

A lenőtt gél lakk esete, most valószínűleg sokakat érint, ami bosszantó, hiszen nem csak úgy lemossa az ember, mint a sima körömlakkot. Ilyenkor két dolgot tehetsz, vagy nekiállsz otthon leszedni, vagy alkalmazod az alábbi videóban látható szemfényvesztő technikát.

Ehhez első lépésként kezdd el visszatolni a lenőtt körömágybőrt, majd fogj egy buffert és kezdd el óvatosan lereszelni a lakk felső rétegét. Lépésről-lépésre tedd ezt, nehogy túlreszeld. Akkor jó a végeredmény, ha a lenövés kezdete és a köröm felső része sima és egybeolvad.

Ezután, ha akarod, reszeld formára a körmöket, majd jöhet a körömlakk két rétegben, majd egy fixáló fedőlakk. Legjobb, ha olyan színt választasz, ami hasonló az előző gél lakk színéhez. Ezzel meg is vagy a munka oroszlánrészével, a következőkben már csak egy ápoló kézkrémet kell feldobnod a körmök és a kézfejek regenerálódásához. Lehet, hogy a világot nem váltja meg ez a trükk, de egy időre megszabadulhatsz a lenőtt gél lakk kellemetlenségeitől.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés