Tegnaptól kapható nálunk is a MAC Marilyn Monroe ihlette sminkkollekciója, mely csupa szemet gyönyörködtető darabból áll. A dívát nem nagyon láthattuk smink nélkül, védjegye volt a piros száj, a tusvonal és a műszempilla is. Minden ehhez szükséges kellék ott lapul a MAC kollekciójában.

Bizarr marketing

Marilyn Monroe már életében legenda lett, azóta a nőiesség, a sebezhetőség és az erotika ikonjává vált. Kicsit talán bizarr, hogy egy rég elhunyt hírességet használnak marketingcélokra, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy a dívával reklámozott sminkszereket elkapkodják majd. De hát reklámoznak órát Audrey Hepburnnel és Steve McQueennel is.

Nőies színek

A színésznő díszeleg az összes termék csomagolásán, és a színpaletta is őt idézi, piros és rózsaszín rúzsok, tus, arany és vörös körömlakk, fekete és fehér szemceruza, épp olyan egyszerűek, mint amilyeneket a díva is viselt. Az elnevezések is a régi Hollywoodot idézik, illetve utalnak Marilyn egy-egy szerepére: Silverscreen és Preferred Blonde szemhéjpúder vagy a Legendary névre hallgató pirosító.

A termékek nem olcsók, de a MAC alapvetően sem tartozik a filléres kategóriába, viszont a minőségben megbízhatsz, az üzletekben pedig örömmel ki is sminkelnek, hogy megnézd magadon az adott terméket. A szemhéjpúderek és rúzsok 6 200 forintba kerülnek, a többi szemre való is 6 ezer forint körül mozog, a pirosító pedig 7 800 forint. Az úgynevezett beauty powder – pirosító és púder egyben – a legdrágább darab, 8 700 forintot kell érte kicsengetni.

  • Megosztás:
hirdetés