Lana Del Rey valóságos divathullámot robbantott ki a hatvanas éveket idéző megjelenésével. Különleges hangja mellett a haj- és sminkstílusa éppúgy a védjegyei közé tartozik, és az utóbbiakat bizony elég sokan utánozzák.

Sikeréhez az is hozzájárul, hogy külseje megdöbbentően hiteles, mellyel elérte, hogy az idei retró trendek mintaképe lett. A most divatos nosztalgikus irányzatok ugyanis az ötvenes-hatvanas évek nyári hangulatát keltik életre, öltözködésben, frizuradivatban és sminkstílusban egyaránt.

Az énekesnő a hatvanas évek ikonikus sminkelemeit használja: a füstös cicaszemek elkészítéséhez fekete kontúrvonalakat és barna, árnyékoló szemhéjpúdert használ, melyek gyönyörű keretbe foglalják titokzatos tekintetét. Sugárzó szépségének egyik fontos alapja a hamvas porcelánbőr, érzéki ajkainak titka pedig a hússzínű, rózsaárnyalatú rúzsokban rejlik.

Füstös cicaszemek Lana Del Rey módra

A Youtube-on csak úgy hemzsegnek az énekesnő sminkjét utánzó, tanító jellegű videók. Számos blogger vállalkozott már arra, hogy Lana Del Rey tollával ékeskedjen, vagyis tökéletesen lekoppintsa a fiatal díva címlaparcát.

A retró cicasmink most egyébként is divatos, ráadásul Lana stílusa jól passzol a nyári partik hangulatához. Mivel ez a make up videoklipekhez és újságcímoldalakhoz lett kitalálva, kissé muszáj finomítani, egyszerűsíteni, ha nappal is viselni szeretnéd.

Tanya Burr sminkvideói nagyon népszerűek az interneten: ezúttal azt mutatja meg, hogyan készíthetsz magadnak füstös árnyékolással és fekete tusvonallal szexi cicaszemeket. A szemkörnyék gondos lealapozását, illetve a műszempillák felragasztásának technikáját is érdemes ellesni tőle.

A Clevver Style videójában a szépségguru, Sharzad Kiadeh ismerteti Lana Del Rey címlapsminkjének alapjait. Lépésről lépésre bemutatja, hogyan festhetsz magadnak glamúr stílusú szemöldököt, illetve a dupla szárnyas, cicás szemfestés alapjaiba is beavatja a nézőket.

Olyan trükköket is megoszt az érdeklődőkkel, mint az orr keskenyítése árnyékolással vagy a száj teltségének fokozása. Ha még nem ragasztottál fel műszempillákat, tőle úgyszintén elsajátíthatod a türelmet és gyakorlást igénylő lépéseket.

  • Megosztás:
hirdetés