Lana Del Rey stílusa tényleg figyelemreméltó. Az öltözködése, a frizurái és a sminkje különleges ízlésre vallanak, és a körmei is szót érdemelnek. Born to Die című dalának klipjében egyedi, piros francia manikűrt visel. Most megmutatjuk, hogyan készítheted el te is.

Bármilyen körömre

Az a legjobb ebben a mintában, hogy nem számít, hogy rövid vagy hosszú, kocka vagy hegyes a körmöd, mert bármilyen formán és méreten jól mutat. Nem kell hozzá más, csak egy natúr színű körömlakk, egy csillámló- világos – fehér, arany vagy ezüst – díszítőlakk vékony ecsettel, illetve egy élénk piros körömlakk. 

Így készítsd el

Lakkozd ki a körmeidet egy színtelen alapozó lakkal. Ha a saját körmöd színét szeretnéd meghagyni, akkor csak várnod kell, míg az alapozó megszárad, ha viszont adnál neki egy másik színt, akkor fesd ki natúr lakkal a körmöd. Ezután óvatosan húzz két csíkot fordított V-alakban a vékony ecsetes díszítőlakkal.

Nagyjából a körmöd közepétől egy kicsit feljebb kezdődjenek a vonalak, és középen találkozzanak. Amikor megszáradt a díszítőlakk is, a vonal feletti részt nagyon óvatosan töltsd ki a piros körömlakkal. Ha kimentél a vonalból, akkor sincs baj: várd meg, míg megszárad, majd ismét húzd át a díszítőlakkal a világos csíkot.

Ha megvagy, nincs más hátra, mint a színtelen fedőlakk használata az extra fényességért és a tartós eredményért. Azt, hogy miként készül a Lana Del Rey-köröm, itt nézheted meg videón.

  • Megosztás:
hirdetés