A fonatok nőiesek és most már nemcsak a kislányok viselik előszeretettel, hanem romantikus lelkületű felnőttek is. Most egy újabb minta ütötte fel a fejét, mondhatni annyira új, hogy egy rendes turorial videó sincs róla a Youtube-on. A középfonatról van szó, angolul center braidnek nevezik.

Rockos és romantikus fonat

A középfonatot állítólag nem nehéz elkészíteni, a lenti belinkelt videóban elég könnyen megy az anyukának, de persze nem magán próbálja összehozni. A fonat romantikus és rockos, van benne valami középkori, így simán el tudjuk képzelni, hogy Daenerys Targaryen is visel ilyet néha napján, ha nem a klasszikus frizuráját választotta reggel.

Ehhez a fonathoz egyébként nem szükséges fenékig érő haj, sőt, sokkal rövidebből is el lehet készíteni. A lényeg, hogy két nagyon egyenes és éles választékot képezz a fonat két oldalán, majd erős kézzel középen tartva a vonalat fond be a hajat.

Ha szeretnéd tudni, hogy készül, nézd meg a videót, de biztos, hogy szükség lesz némi gyakorlásra. Szerintünk megéri a fáradtságot

  • Megosztás:
hirdetés