A körömtöredezés kellemetlenségeitől én is nagyon sokáig szenvedtem. Megvettem az összes létező körömerősítő lakkot, még azt is, amelyikben állítólag gyémántrészecskék vannak. Nem firtatnám, ez valóban így van-e, mindenesetre rendületlenül hittem, ez segít majd – aztán mégsem.

Ajánlották, hogy ne vágjam ollóval a körmeimet, hanem mindig reszeljem vissza, lehetőleg egy irányból, de ez sem vált be. Szedtem vitaminokat, melyek kifejezetten a köröm egészségére szolgálnak, de ezek sem hozták meg a remélt eredményt.

Már nem emlékszem, minek a kapcsán bukkantam rá az olívaolajra, de tisztán rémlik, hogy az apró betűs részben olvastam, mennyire hatásos szer a körömtöredezés ellen. Örökké hálás leszek annak, aki mindezt leírta.

Olívaolajba áztatott körmök

Nem titkolom, hogy az elején mennyire szkeptikus voltam, hiszen a gyémántos lakkom sem hatott, de végül csak kipróbáltam a természetes csodaszert. Öntöttem egy kisebb tálkába egy keveset, és egyesével beledörzsöltem a körmeimbe, ujjbegyeimbe. Hagytam egy picit beszívódni, aztán lemostam, és vártam a csodát.

Ez már két hónapja volt, és azóta nem törnek a körmeim. Nem válnak el a felső rétegek, nem repedezik be a köröm teteje. Egyértelműen érzem, hogy sokkal erősebben tartanak, és akkor sem hajlanak el, amikor már túl hosszúra nőttek.

Megismételném, egyetlen egyszer használtam az olívaolajat, és tényleg csodát tett. Csak ajánlani tudom mindenkinek, én legközelebb a lábaimon fogom kipróbálni, meglátjuk, milyen eredményt hoz.

  • Megosztás:
hirdetés