Néha jó feldobni valamilyen mintával az egyszínű körömlakkot, mert egészen más megjelenést kölcsönöz nekünk. Ha foglalkoztat a körömfestés, és van türelmed kísérletezni, ezekből a videókból rengeteg ötletet meríthetsz, és hasznos dolgokat leshetsz el.

A videókat feltöltő lányok lépésről lépésre elmondják és láttatják, hogyan tudsz amatőrként is egyszerűen nagyon mutatós, szinte profi mintákat készíteni a körmeidre.

Cutepolish

Gyönyörű, ötletes, igényes és egyedi minták sorakoznak Cutepolish Youtube-csatornáján. A bohókás és színes körmökön kívül találhatsz itt komolyabb, elegáns dizájnokat is, és a nagy választéknak köszönhetően körmöd hosszától függetlenül biztos, hogy találsz majd olyat, ami tetszik.

A feltöltő törekszik az egyszerűségre, ami az elkészítést illeti, a végeredmény alapján pedig nem mondaná meg senki, hogy milyen rövid idő alatt készült el a minta. Ha elsőre nem megy tökéletesen, némi gyakorlás után garantáltan meg tudod majd csinálni a neked tetsző díszítést. Nem árt egy kis angoltudás, de a kép alapján is ki lehet következtetni a teendőket.

TotallyCoolNails

Már a videók kis indexképeit nézegetve elfoghat a vágy, hogy azonnal lakkozni kezdj. Itt leginkább színkavalkáddal és fiatalos mintákkal találkozhatsz, de visszafogottabb körömdíszítéshez is kaphatsz ötleteket, ha körülnézel. Kreatív, viszonylag könnyen megvalósítható és nagyon mutatós minták, széles választék jellemzi a TotallyCoolNails csatornát. A szöveg itt is angol, de a videókon egyértelműen látszanak a teendők.

LuvableNails

Valamivel aprólékosabb, kicsit pepecselős, de annál gyönyörűbb körömmintákat készíthetsz a LuvableNails segítségével. Ez egy viszonylag frissnek mondható videós csatorna, így kisebb a választék, mint az előző két esetben, de folyamatosan bővül. Érdemes itt is körülnézni, mert gyöngyszemekre bukkanhatsz, még a kissé bonyolult módszerek között is.

Nails by Linda165

Borzasztóan aranyos és könnyen létrehozható körömötletekkel találkozhatsz a Nails by Linda165 csatornán. A lány spanyol nyelvű, de szerencsére angolul is feliratozza a videóit. Nála is több mint száz ötletből válogathatsz.

  • Megosztás:
hirdetés