Tavasszal valahogy mindig felpörög az élet. Ilyenkor, aki csak teheti, több időt tölt a szabadban, ráadásul megszaporodnak a programlehetőségek. Az egyre szorosabb időbeosztás azonban nem kedvez a gyönyörű, de sok piszmogást igénylő, precízen beállított séróknak, melyeket amúgy is gyorsan tönkretehet egy kósza fuvallat vagy futó zápor. A nagy gonddal kimódolt, teátrális hajkoronákat ésszerű elvetni, ha a mindennapi készülődést gyors és gondtalan hajformázással szeretnéd leegyszerűsíteni.

Szerencsére idén a lezseren szexi, jól alakítható fazonok éppúgy helyet kaptak a frizuratrendekben, melyeknek az a legnagyobb pozitívuma, hogy nem követelnek állandó babrálgatást és bonyolult szárítási technikákat. Képzelj el egy olyan fesztelen létformát, melyben nem kell azon aggódnod, ha összeborzolja a szél, megperzseli a napfény, vagy elveri az eső a tincseidet, mert kócosan még divatosabban mutat a frizurád, ugyanakkor gyerekjáték megszelídíteni, amennyiben konszolidált megjelenésre vágysz.

Kicsit előrevetítjük a nyári divatot, mert a rövidebb, strapabíró, strandtűrő, valamint kevés bíbelődést kívánó hajviseletekből szemezgettünk, melyek lendületesek, fiatalosak és bűbájosak.

  • Megosztás: