Hamarosan őszbe fordul az időjárás, és a körömdivatba is beszivárognak a melankolikusabb színek. Most egy klasszikus, narancsos-bronzos mintát mutatunk.

Amint megjelennek az első sárguló, rozsdásodó falevelek, az őszi hangulat szinte rátelepszik az ember lelkére. Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a természet színeit magunkra ölteni, és ez a körmökre talán még jobban igaz. Csodás mintákkal és díszítésekkel érkezik az új szezon, ám a legtöbbjük kissé bonyolult ahhoz, hogy a kezdők is csak úgy nekiveselkedhessenek, mindenféle felkészülés nélkül.

Szeretjük az olyan manikűröket, melyek látványosak ugyan, de nem igényelnek nagy körömfestési rutint, és persze nem tart hosszú órákig az elkészítésük. Az alábbi videón látható körömminta pont ilyen, kezdők is nyugodtan megpróbálkozhatnak vele. Szerintünk nagyon aranyos összképet ad, ha hasonló színekben játszó ruhát és kardigánt viselsz hozzá.

Csak egy szivacsra, három narancsos árnyalatú, egy citromsárga színű, és valamilyen bronzos-barnás tónusú körömlakkra, valamint egy vékonyka ecsetre lesz szükséged.

  • Megosztás:
hirdetés