A gyönyörű amerikai szupermodell, Karlie Kloss 26 éves korára sem vetkőzte le kamaszosan bájos arcvonásait, smink nélkül fel sem ismernénk az utcán. Hihetetlen, milyen kevés procedúrával alakul át a vörös szőnyeges bevonulásához!

Karlie Kloss már rutinosan készül a puccos gálákra, melyek éppúgy tökéletes megjelenést kívánnak tőle, mint a fotózások és divatbemutatók. Naivan azt gondoltuk, hogy a modellek hibátlan sminkjét csakúgy, mint a színésznőkét, profi sminkmester készíti el a vörös szőnyeges eseményekre, és órákig eltart a szépülési procedúra.

A porcelánbőrű Karlie Kloss azonban rácáfol erre. A modell a Vogue magazinnak mutatta be, hogyan készül egy-egy jelentős gálaestre, mint amilyen a MET-gála, amin rendszeresen részt vesz. Meglepő módon, semmi fakszni nincs az előkészületeiben és a sminkelési rutinjában.

A videóban elárulja, hogy mielőtt kifestené magát, alaposan megtisztítja, és hidratálja a bőrét, amire tökéletesen alkalmas egy hatóanyagokban gazdag fátyolmaszk, mely 15 perc alatt selymesen puhává, kisimulttá és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A felesleget, amit nem szívott be a bőre, egy masszírozásra alkalmas eszközzel oszlatja el.

Majd szérumot és hidratálót használ, megvárja, míg jól beszívja a bőre, és csak azután lát hozzá az alapozáshoz. Amit feltétlenül magával visz a kézitáskájában, az egy por állagú púder, amit szivaccsal, finoman ütögető mozdulatokkal visz fel a bőrére, mielőtt a vörös szőnyegre lépne. Így biztos lehet benne, hogy a vakuk kereszttüzében sem fog durván csillogni a T-vonala, az arca pedig egyenletes színű, és üde marad.

 

A szemöldökét csak finoman hangsúlyozza és formára fésüli, és a szempillaspirállal sem esik túlzásokba. A vörös rúzs az egyetlen feltűnő eleme a sminkjének, amit először ecsettel visz fel precízen a száj körvonalaira, majd rúzzsal színezi be az ajkait. Nagyon finom, selyemfényű highlighterrel, leheletnyi pirosítóval, és klasszikus tusvonallal fejezi be a sminkjét, mely visszafogott ugyan, mégis ragyogóvá varázsolja a modellt.

Ha belegondolunk, hogy egy-egy Instagram-fotó kedvéért feltett smink mennyivel több macerával készül el, akkor egy kicsit jobban felnézünk Karlie Klossra, hiszen minden felhajtást kerülve, elképesztően rövid idő alatt szépül a nagy események előtt, mégis gyönyörű.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés