Jennifer Lawrence fiatal kora ellenére igazi bálvány és stílusikon lett. A vörös szőnyegen mindig kifogástalanul jelenik meg, legyen szó a ruhájáról, a frizurájáról vagy éppen védjegyévé vált sminkjéről.

A színésznő igézően kék szemeit gyakran hangsúlyozza füstös technikával, ettől válik a tekintete igazán végzetessé. Nem csoda, hogy egész Hollywood a lába előtt hever. Most te is ellesheted a trükkjeit!

Jennifer Lawrence füstös szemei

Első lépésként tüntesd el a szemed alatti karikákat korrektorral, majd primerrel kend át az arcod, hogy a smink hosszabban kitartson. Alapozd le az arcodat a bőrszínedhez passzoló alapozóval, és rögzítsd az alapot púderrel. Fontos, hogy a szemhéjat, illetve a szemek alatti területet se hagyd ki egyetlen lépésnél se, ez a kulcsa ugyanis a jó sminknek.

Némi bronzosítót is feltehetsz az arccsontodra, de ezzel csak csínján bánj, Jennifer sminkje is attól érvényesül igazán, hogy az arcbőre elég világos színű. Emeld ki az almácskáidat, illetve az arccsontodat barackos árnyalatú pirosítóval, és fixáló, átlátszó púderrel rögzítsd az elkészült művet.

A szemhéjadon az ujjbegyeddel oszlass el kevés világos, csillogó, bronzos festéket. Ezután ecsettel vigyél fel egy réteget, ha lehet, sötétebb színű bronzból, majd a szemgolyód felső vonalán oszlass el némi aranyszínű szemhéjfestéket, ez megnyitja a tekintetet.

Ezután jöhet az árnyékolás, amit egy matt, sötétbarna festékkel érhetsz el, ezt vidd fel a szemhéjad külső felére. Az alsó és a felső szempillák vonalában húzz vékony kontúrt hasonló barna szemceruzával, amit az alsó részen picit kenj el egy ecsettel vagy applikátorral, hogy füstösebbnek hasson. A szemöldököd alatti területet fehér vagy bézsszínű festékkel egészítsd ki, végül a szádat natúr rúzzsal hangsúlyozd.

  • Megosztás: