Sokszor úgy tűnik, hogy minden a külsőről szól, főleg, amikor belefutunk egy olyan videóba, mint amilyen az alábbi is.

A következő pár percben a kontúrozásé a főszerep, mely, bár nagyon divatos, általában két táborra osztja az embereket: van, aki imádja, és előszeretettel használja, más feleslegesnek, sőt, egyenesen átverésnek tartja. Ebben van némi igazság, hiszen, ha valaki jól alkalmazza a technikát, egészen más arcot festhet magának. És nemcsak arcot: akár testet is.

A lenti videóban megnézheted, hogyan lehet sminkkel nagyobbnak tűnő melleket, izmosabbnak tűnő hasat, teltebbnek ható ajkakat, valamint formásabbnak látszó popsit és lábakat varázsolni, percek alatt. Persze természetes fényben azért látszik, hogy ez csak a festék műve, főleg ha nem profi sminkes munkája.

Strandra pedig főleg nem ajánlott, hiszen, amint víz éri a bőrt, rögtön kiderül a turpisság – az elfolyt smink pedig sokkal rosszabbul mutat, mint egy természetes test, ami ugyan nem tökéletesen kidolgozott, de gazdája jól érzi magát a bőrében. Nézni viszont mindenképpen érdemes, mekkora változás érhető el a színek és az árnyékok mesteri játékával.

  • Megosztás:
hirdetés