A hosszan tartó matrica a körömdíszítés gyors és egyszerű módja, ezért igen népszerű a pörgős karácsonyi szezonban. A leszedésével sem kell bajlódnod, ha követed az alábbi tippeket.

A tartós körömmatricák praktikusak azok számára, akiket cserben hagy a kézügyességük, amikor bonyolultabb, színes-csillámos manikűrre vágynak. Ilyenkor megoldást jelenthet egy szakember, mégis sokan inkább a kevésbé időigényes, készen felapplikálható körömdíszítésekre szavaznak. A hosszan tartó fajták akár több napig is bírják a strapát, így még az ünnepi menü elkészítése után is tökéletes manikűrt garantálnak.

Ám épp emiatt megszabadulni sem könnyű tőlük, ha közben elveszítik aktualitásukat, és más körömmintára szeretnél váltani. Amíg nem válik fel a matrica széle, szinte lehetetlen lekapargatni, de van egyszerűbb módja annak, hogy búcsút ints a megunt díszelemnek. A legkönnyebb megoldás, ha fogsz egy keretes fogselymet, és a körömágy mentén óvatosan felfeszíted vele a matricát. Az alábbi videóból további hasznos tippekre tehetsz szert.

  • Megosztás:
hirdetés