Mindenki ébredt már úgy, hogy semmi kedve nem volt sminkelni, mégsem akart karikás szemmel, sápadtan emberek közé menni.

Az ilyen reggeleken érdemes bevetni néhány trükköt a lenti videóból, ami segít, hogy festék nélkül is friss és vállalható legyen az ember. Első lépésként fogmosás közben tegyél egy kis kitérőt, és a fogkefével finoman dörzsöld át az ajkaidat. Ha megvagy, az egész arcodat radírozd le kímélő bőrradír és erre szolgáló kefe segítségével.

Ezt követően gyengéden pofozgasd és csipkedd meg az arcod, hogy beinduljon a vérkeringés: ez nemcsak a bőröd anyagcseréjét segíti, de szép, egészséges színt is ad az arcodnak. Következő lépésben hidratáld az ajkaidat és az arcbőrödet is, különös tekintettel a szemkörnyékedre.

Jó, ha fényvédős termékeket használsz – ha mégsem, a hidratáló fölé vidd fel a napvédő krémet is. Fontos, hogy szépen formázott legyen a szemöldököd: mindig szedd ki a kósza szálakat, és fésüld felfelé az egészet, hogy még rendezettebbnek hasson.

Göndörítsd be a szempilláidat, és vigyél fel rájuk némi vazelint vagy eucerinalapú krémet a nyíltabb tekintetért – oszlass el belőle egy kicsit a szemkörnyékedre is. Fordíts figyelmet a hajadra: a rendezett frizura öltöztet, és szinte kiváltja a smink szerepét. Fokozhatod a hatást némi bronzosítóval az arccsonton, de ez a lépés elhagyható.

  • Megosztás:
hirdetés