A hullámos hajnak ezer arca van, amik közül minden szezonban kiemelkedik egy forma, ami éppen a legdivatosabb. A szezon legtrendibb hullámos fürtjei lágy, nőies és nosztalgikus megjelenést adnak, épp ezért nem is gondolnánk, hogy a formát a kreppelt haj ihlette.

A kreppelt haj új hulláma hódít

A 80-as és 90-es években igazi menőségnek számított a kreppelt haj, aminek a hamvai még a 2000-res évek elején is parázslottak. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna kreppelő a fiókjában, így az édes nosztalgiától vezérelve pár éve nagyon hódított ez a frizkó a sztárok körében.

Idén megint reflektorfénybe került a trend, ám most egy sokkal modernebb, nőcisebb változatban tért vissza. A szögletes hullámok ugyanazok, ám most sokkal nagyobbak, a megszokott icipici kreppelt változattól. Ez a frizura félúton van a strand- és a Hollywood-hullámok között, így egyszerre kapunk egy laza, mégis kifinomult összképet.

Ezt a frizurát egy triplafejes hajhullámosítóval érheted el a legkönnyebben, amit ugyanúgy kell alkalmazni, mint a kreppelőt. A tincseken fokozatosan, szemmagasságtól indulva haladj lefelé, majd néhány centit hagyj szabadon a hajvégek előtt. Mivel széles tincsekkel dolgozol, gyorsan elkészül ez a frizura, ami igencsak kiérdemli a meseszép jelzőt.

Képek: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés