A Makeup Wearables Hairstyles blog videójából sok mindent megtudhatsz a haj ápolásáról és formázásáról, illetve remek házi praktikákra és ötletekre tehetsz szert, melyek még jól jöhetnek olyan helyzetekben – például nyaraláskor -, amikor nem árt egy kis kreativitás.

Olyan trükköket sajátíthatsz el, hogy miként lehet két hosszú ceruza vagy evőpálcika segítségével tökéletes kontyot készíteni, illetve hogyan orvosolhatod néhány röpke perc alatt, ha picit lenőtt a hajfestéked. A kopaszodó férfiak számára kitalált ecsetes hajpúder a nőknek is nagy szívességet tesz, amikor váratlanul előtűnnek az ősz hajszálak, de éppen nem adódik alkalom egy teljes frizurarenoválásra.

Házi hajápolási tippekkel is gazdagodhatsz: megtudhatod, hogy nemcsak sütéshez és salátákhoz használhatod fel a spray kiszerelésben kapható olívaolajat, és az ecet sem csupán a konyhába való. Ha elutazol nyáron, és nem áll módodban a teljes hajformázó felszerelésedet magaddal cipelni egy külön bőröndben, bármikor mesés frizurát dobhatsz össze egy kis alufólia vagy éppen vécépapír-guriga segítségével. Egy-egy nagyon trükkös fonást úgyszintén eltanulhatsz a videóból, sőt, megismerheted a homlok- és nyaktájékon előforduló bébihajak megzabolázásának fortélyát is. A hajvégek otthoni világosítására szintén kitér a felvétel, zárásképpen pedig egy kontyokhoz illő nyaksminket mutat be, mely karcsúbbá teszi azt a területet.

 

  • Megosztás:
hirdetés