Ha vörös szőnyeges, elegáns bevonulásról van szó, ez a hullámos frizura a legkedveltebb a színésznők körében, ezért kapta Hollywood után a nevét. Nem is nagy ördöngösség elkészíteni!

A húszas-harmincas éveket idéző, lágyan hullámzó loknik bárki belépőjét elegánssá tehetik, nemcsak a hírességekét, hiszen elkészítésük egyáltalán nem igényel mesterfodrászokból álló, mindenre elszánt csapatot. Bár első ránézésre időigényesnek tűnik ez a frizura, roppant egyszerű módon is el lehet készíteni, vagyis nem muszáj fél napot berakott fejjel tölteni.

Ha rutinosabb vagy, akár pár pillanat alatt elővarázsolhatod a semmiből ezeket a lágy esésű, ragyogóan fénylő loknikat: csupán néhány hatalmas csipeszre, és egy hajvasalóra lesz szükséged a művelethez. Először, is készítsd el a hajválasztékodat, majd a száraz hajadat tincsenként tűzd meg körülbelül két-három csipesszel. Ha nagyon hosszú a hajad, valószínűleg több csipeszre lesz szükséged. A közöttük lévő távolság körülbelül akkora legyen, hogy a hajvasalóval össze tudd nyomni a tincseket, a képen látható módon.

  • Megosztás:
hirdetés