Amióta a koreai fátyolmaszk bekerült a köztudatba, sokan rákattantak, hiszen pillanatok alatt helyreállítja a bőr vízháztartását. Ha simább, ápoltabb bőrre vágysz, a házi verzióját is elkészítheted!

A bőrápolási rutinunk egészen átalakult, amióta fény derült a koreai nők szépségtitkára: a hidratáló szövet fátyolmaszkra. Ezek a maszkok olyan pluszt adnak a bőrnek, amitől simább, egészségesebb, puhább és ragyogóbb lesz.

Ma már tudjuk, hogy a napi tisztítás, tonizálás, hidratálás mellé olykor-olykor szükséges bevetni azt a csodatévő pluszocskát, hetente egyszer vagy kétszer, ahogy a bőrsejtek igénylik. Ha úgy érzed, hogy a városi levegő, a stressz és a kevés alvás a te arcbőrödre sincs jó hatással, az alábbi maszkot otthon is elkészítheted.

Hozzávalók:

  • kevés zöld tea
  • kevés tej
  • rizspapír

A videón látható módon öntsd össze egy laposabb tálba az összetevőket, majd mártsd bele a löttybe az arcodra igazított rizspapírt egészen addig, míg jól megszívja magát. Helyezd fel a fátyolmaszkot, majd 10-15 percnyi hatóidő után tisztítsd meg a bőröd hideg vízzel.

  • Megosztás:
hirdetés