Egyre többen használnak hetente egy-két alkalommal bőrradírt, azt viszont még kevesen tudják, hogy a hajnak is szüksége van a mélytisztításra.

Ha kipróbálod a következő módszert, és beilleszted a hajápolási rutinodba, a frizurád sokkal szebb, egészségesebb és kezelhetőbb lesz!

Hajradír tengeri sóval

A hajradír kifejezést a hajfesték-eltávolító készítményekre is használják, de most egy új módszernél is megjelent: ez gyakorlatilag egyfajta peeling, amit a hajszálakon kell végezni. Ennek során vigyáznod kell, mert a haj felszíne sérülékeny, ezért nem mindegy, mivel végzed a műveletet.

Hetente egyszer keverj egy diónyi samponba egy evőkanál finom szemű tengeri sót, majd a szokásos módon, ahogyan általában hajat mosol, dörzsöld át a tincseidet jó alaposan. Ha végeztél, bő vízzel öblítsd ki a sampont!

Ez segít abban, hogy a hajszálakról a lehető legtöbb szennyeződést és felesleges zsírt eltávolítsd, valamint az elgyengült, letörni készülő hajvégektől is megszabadulhatsz, így a frizurád nem lesz sprőd és drótszerű. A végeredmény tisztább, fényesebb, kezelhetőbb és egészségesebb haj!

  • Megosztás:
hirdetés