Nem kétséges, hogy a hajsütővassal és egyéb hővel formázó készülékekkel nagyon szép frizurát varázsolhatsz magadnak, de a hajszálaknak nem teszel jót.

Érdemes kipróbálnod valamit az előző évtizedből, amivel sokkal kíméletesebben gyárthatsz hullámos vagy akár göndör hajat egy éjszaka alatt!

Így használd a hajnudlit

A hajformázó nudli egy hajlékony, hosszúkás henger szivacsbevonattal, melyből vékonyabb és vastagabb változat is létezik, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ez tulajdonképpen egy hajcsavaró, csak sokkal egyszerűbb a használata: mindössze rá kell tekerni a tincset, majd összenyomni a két végét, illetve várni néhány órát a kibontás előtt.

A vékony hajnudlit akkor ajánljuk, ha apróbb göndör hajat szeretnél, vagy rövidebb a hajad: minél vastagabb a pálcika, annál lazább és nagyobb hullámok készíthetők vele, főleg hosszabb hajból. Beszerezheted az interneten kívül százforintos- és eurós boltokban, egyes papír- és ajándéküzletekben, de a drogériákban sem árt körülnézned.

Ha kíváncsi vagy, hogyan használhatod a gyakorlatban a hajnudlit, és milyen frizurát készíthetsz vele, nézd meg az alábbi videót!

  • Megosztás:
hirdetés