Átlagos mennyiségű hajam van, de rendszeresen vasalom, emiatt pedig néhány óra alatt könnyen lelapul a frizurám. Ennek elkerülésére kerestem valamit, amitől dúsabbnak tűnik a hajam, amikor rátaláltam a Syoss Big Sexy Volume elnevezésű volumennövelő spray-re. A 150 ml-es kiszerelés 1500 forintba kerül, és használható száraz és vizes hajon is.

Mivel a csomagoláson feltüntették, hogy a termék lerövidíti a hajszárítás idejét, és védi a szálakat a hőtől, közvetlenül a hajmosás után, törölközőszáraz hajra permeteztem a folyadékot. Ezt az első alkalommal is tapasztaltam, tényleg kevesebb ideig tartott megszárítani a hajam, és már közben is érezni lehetett, hogy más textúrát ad a frizurának.

Kissé merevebb, nehezebben fésülhető lett tőle a hajam, viszont simábbnak és nagyobb tömegűnek látszott. Ez a hajvasalás után sem szűnt meg, tehát a rendeltetését ellátta a spray, de negatívumként kell megemlíteni a haj kissé ragacsos tapintását és könnyű kócolódását.

Hogy ezeket kiküszöböljem, a következő alkalommal kisebb mennyiségű spray-t vittem fel a hajamra, és bár a dúsító hatás megmaradt, a nehéz érzet is csökkent, de sajnos nem szűnt meg teljesen. Emiatt nem voltam maradéktalanul elégedett, de az kétségtelen, hogy a dúsító, volumennövelő hatás érvényesült.

  • Megosztás:
hirdetés