Teljesen natúr, tele van vitaminokkal, és könnyen elkészíthető ez a frissítő, méregtelenítő folyadék. Az ízét és a hatását egyaránt imádni fogod!

Néha a legegyszerűbb dolgok a legcélravezetőbbek, és ez pontosan igaz a diétázásra is. Azt gyakran lehet hallani manapság, hogy az egészséges emésztés, a szép bőr, a gyors anyagcsere, illetve a fogyás beindulásának érdekében sok vizet kell inni, naponta legalább másfél liternyit. Ám arra úgyszintén gondolni kell, hogy a rengeteg folyadék könnyebben kimossa a szervezetből a vitaminokat – különösen a C-vitamint -, és edzés után, vagy amikor többet izzadunk, szintén pótolni kell a test számára szükséges energiát és folyadékot.

Cassey Ho, díjnyertes fitneszoktató blogjában számolt be arról, mennyire beleszeretett a gyümölcsökkel ízesített vízbe, mert tényleg felfrissíti az embert, és összetevőivel elősegíti a zsír lebontását. Persze nem a bolti ízesített ásványvízre kell gondolni, ez egy teljesen natúr recept, amit könnyű követni. Először is, nem árt beszerezni egy olyan spéci sportkulacsot, mely gyümölcstartó betéttel rendelkezik.

A méregtelenítő víz lényege, hogy segít megelőzni a puffadást, nem hagyja, hogy megkösse a sót a szervezet, így elkerülhető a vizesedés. Kizárólag olyan zöldségek és gyümölcsök kerülnek a palackba, melyek vitaminokkal töltik fel a szervezetet, nyugtatják a gyomrot, és megszabadítják az emésztőrendszert a méreganyagoktól. Akár egész nap ihatod, de különösen edzés előtt és után ajánlott.

Összetevők:

  • 3 mentalevél
  • 1 vagy két narancskarika
  • 2 citromkarika
  • 2 uborkaszelet
  • Megosztás:
hirdetés