Készülj fel a zord télre tápláló összetevőkben gazdag, egzotikus illatáradattal kényeztető, gyümölcsös kozmetikumokkal, melyek helyreállítják és védik a bőr, illetve a haj szerkezetét.

hirdetés

Most még kegyes hozzánk az időjárás, de hamarosan rövidülnek a nappalok, kevesebb napfényben lesz részünk, és a hideg próbára teszi majd a bőrünk és hajunk ellenálló-képességét. Ilyenkor jólesik trópusi hangulatú, gyümölcsös illatokkal kényeztetni az érzékeinket, de még jobb, ha nemcsak a zamatos aromák, hanem a gyümölcsök tápláló vitaminjai és esszenciái is belekerülnek a kencéinkbe.

Az egzotikus gyümölcsök magas C-vitamin-, valamint gyümölcssav-tartalmuk miatt kelendőek a szépségiparban, mert nemcsak regenerálják, hanem ellenállóvá teszik a sejteket az ártalmas környezeti hatásokkal szemben. Sejtmegújító tulajdonságaik révén bőrfiatalításra is alkalmasak, de az igénybe vett, lestrapált hajat éppúgy regenerálják. Az alábbi termékek puhává és hidratálttá varázsolják a kimerült bőrt vagy a száraz tincseket.

  • Megosztás:
hirdetés