A filmekkel ellentétben a legtöbb nő zilált hajjal, sápadt bőrrel, karikás szemekkel vagy vörös foltokkal az arcán ébred fel reggelente, amikor nincs idő olyan precíz smink- és frizuratatarozásokra, mint amilyeneket előszeretettel ont magából az internet.

A való életben mindig akadnak olyan napok, amikor nem a legjobb formánkat hozzuk, és a reggeli tükörképünktől még mi magunk is megrémülünk. Nincs könnyű dolgunk ilyenkor, pláne, ha szűkre szabott a készülési időnk, melybe nem férnek bele különleges sminktechnikákat és frizurafortélyokat felvonultató próbálkozások. Ilyenkor biztos kezekre van szükség, ezért érdemes olyan rutint kialakítani, mely fáradt, szétesett reggeleken is tartható.

Ez a videó értékes gyöngyszemnek minősül ebből a szempontból, hiszen gyorsan alkalmazható szépségtippeket ad, időzúzó sminkzsonglőrködések nélkül. Először is, nem árt olyan sminktermékekkel készülni a sietős napokra, melyekkel nagyon könnyű bánni, és az alkalmazásuk nem igényel különösebb lelkierőt vagy sminkes előképzettséget.

Gyors smink és frizura, nyűgös reggelekre

A krémes állagú, ecsettel felvihető korrektorpaletták például alapozás nélkül is jó fedést és kellemes színtónust biztosítanak a bőrön, és nem kell a teljes arcfelületre felkenni őket, csak a sötét vagy pirosas foltokra. A spray-kiszerelésben kapható, folyékony bronzosítókkal pillanatok alatt, egyszerűen fel lehet dobni a sápadt bőrt, de a természetes hatás érdekében nem árt egy halványabb árnyalatot beszerezni télre, hiszen ilyenkor világosabb a bőrszínünk, illetve a hideg fényben furcsán mutat a bronzbarna árnyaló. Elég, ha csak egy leheletnyi üde hatást ad az arcnak, ezért ne üssön el nagyon az alaptónusától.

A vörös rúzs szintén jól jöhet ilyen napokon, hiszen élénkségétől ragyogóbbnak tűnik a bőr, és az önbizalmunkat is megnöveli. Zilált hajra pedig a fogkefe és az egyszerű konty jelenthet megoldást, és már csak egy csillogó fülbevaló hiányzik az összképhez, mely vonzza a tekintetet, és üde hatást kelt az arc közelében.

A világos blúz mindig jó döntés, ha nincs időnk előre kigondolni a szettünket, mert frissebbé teszi a megjelenést, még akkor is, ha télen pulóver kerül rá, hiszen a kihajtott gallérok éppúgy derítő hatással bírnak. Ilyen és ehhez hasonló trükköket leshetsz el a fenti videóból.

  • Megosztás:
hirdetés